Loading…

Leer Japans op uw manier

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Gastenboek

Het Bizbook van Nichiran in Nederland laat u toe uw eigen ervaring te delen met de bezoekers van onze website. Tevreden over onze service, een leuke anekdote of een hartelijke aanmoediging? Wij horen het graag!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
7 berichten.
Bob Stolp Bob Stolp heeft geschreven op 25 augustus 2021 om 15:22
Inmiddels volg ik al ruim een jaar met plezier Japans in een groep met gelijkgestemde japanofielen. De lessen zijn een fijne en gestructureerde manier om in een veilige omgeving deze ingewikkelde en interessante taal te leren. Narita-san en Mari-san hebben veel kennis van de taal en cultuur en leggen dit op een begrijpelijke manier uit. Het is bijzonder leerzaam maar bovenal erg leuk. Dank zover en ik kijk uit naar de volgende cursussen.
Sherida van den Bent Sherida van den Bent heeft geschreven op 25 augustus 2021 om 13:06
De cursus Beginners 3 van Mari-sensei was vorig jaar heel erg leuk! Ik heb er veel van geleerd, niet alleen qua woordenschat en grammatica, maar ook conversationeel hebben we veel geoefend. En niet onbelangrijk, met zo'n leuke groep en docent hebben we ondertussen ook veel plezier gehad met z'n allen! Ik kijk uit naar de start van de volgende cursus! Arigatou gozaimasu, Mari-san!
TOMOMI TOMOMI heeft geschreven op 23 augustus 2021 om 10:07
日蘭の教室に行く前からオランダ語を自己学習していましたが、オランダ語は発音や文章の並びが難しく理解できないままでした。日蘭のオランダ語コースでは自己学習では理解できないところをオランダ人の先生が日本語で説明してくれます。なので、オランダ語をしっかり理解したい方にはお勧めです。
Tony Tangel Tony Tangel heeft geschreven op 17 augustus 2021 om 17:50
Met veel plezier volg ik de Japanse lessen bij Dorien nu twee jaar. Veel geleerd van die complexe Japanse taal. Dorien neemt de tijd, legt uit en beantwoordt vragen. Japans is behalve complex ook een erg leuke taal. Helemaal niet erg dus om er flink tijd in te steken. Een echte aanrader.
Kumiko Kumiko heeft geschreven op 19 juli 2021 om 16:06
オランダへ来てすぐにサバイバルオランダ語コースを受講し、現在オランダ語コースを受講しています。 サバイバルコースでは毎回違うテーマで生活に密着した内容なのでとても勉強になります。特に買い物の時に勉強したことが役立っています。 オランダ語コースでは文法、発音、会話の練習などをしています。リンダ先生は日本語が流暢なので、わからないことは日本語で質問できます。また授業中にオランダの行事や生活のことの話もしてくださるので興味深いです。 日蘭でオランダ語を勉強されることをおすすめします!
M. de la Rie M. de la Rie heeft geschreven op 15 juli 2021 om 18:11
Ik volg al een poos les bij Nichiran, en kan het zeker aanraden voor degenen die Japans willen leren. Ik heb gekozen voor privélessen. De lerares Linda legt dingen goed uit en ik kijk altijd weer uit naar de volgende les. Ik ben dit jaar begonnen aan marugoto a2 en dankzij Linda word ik almaar beter in de Japanse taal.
Susan Dijkstra Susan Dijkstra heeft geschreven op 12 juli 2021 om 18:55
Ik werk al jaren met Japanse kinderen in mijn groep in de halve dagopvang. Zelf heb ik pas op mijn 7de Nederlands geleerd. De onmacht van de kinderen om niet te begrijpen wat er gezegd werd, was de reden dat ik begonnen ben met het leren van Japans. Dorien motiveert ons iedere week weer om door te gaan met het leren van deze moeilijke taal en het magische schrift. Inmiddels kan ik Japanse kinderen op een eenvoudig manier uitleggen wat we gaan doen. De kinderen , hun ouders en ik worden hier blij van. Dorien is jong en ze begrijpt prima hoe ze ons, ieder op zijn eigen manier, om steeds meer van deze interessante taal leert houden. Online was even wennen maar ook dat is een geslaagde voortzetting tijdens en na corona gebleken. Met enthousiaste medecursisten begin ik in september aan de 11de cursus.

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier