Loading…

Op Reis

Volg een cursus Japans op reis!

Je hebt besloten om deze vakantie een trip te maken naar Japan. Gaaf! Lekker genieten van sushi, verbluffende architectuur en prachtige tempels. Er is alleen één probleem: je kent de taal niet. De volledige taal leren lijkt jou een brug te ver, maar in ieder geval de basis onder de knie krijgen lijkt jou wel wat. Dan is deze cursus iets voor jou. Kijk in ons cursusoverzicht wanneer de volgende cursus wordt aangeboden. De cursus bestaat uit 6 lessen met elk een ander thema zoals bijv. eten of winkelen. En natuurlijk komt de Japanse cultuur ook uitgebreid aan bod. Denk hierbij bijv. aan de bad-etiquette. En natuurlijk mogen wat nuttige, mooie reistips niet ontbreken. Zo weet je zeker dat je helemaal goed voorbereid afreist naar Japan. Laat de trip van je dromen maar beginnen!

Cursus Dag en tijd Periode Boeken Docent Lesgeld Beschrijving


Japans op reis

Fysiek

Dinsdag

19:45

20:45

04 juni

09 juli

6 lessen

hand-outs, te ontvangen van de docent

Katja Hoogers

€125,00
p.p.

Alleen doorgang bij 4 personen of meer

In deze cursus leer je onder andere elementair Japans, reistips, cultuurverschillen om op te letten en uiteraard komt ook de heerlijke Japanse keuken aan bod.

Leuk en leerzaam

Met een Japans cursus van NiCHiRAN kan jij binnen de kortste keren Japans spreken! Niet alleen helpt het je op weg tijdens je vakantie, het is ook hartstikke leuk om Japans te leren! Dompel je onder in deze taal en ontdek hoe leuk leren kan zijn. Verras vrienden en familie met Japanse woorden en laat zien dat je een echte kenner bent. Niet iedereen kan Japans spreken, hier onderscheidt je jezelf echt in! Overtuigd? Meld je dan aan!

  • Duur: 6 lessen van 1 uur
  • Data: 04 juni tot 09 juli
  • Tijdstip: dinsdag van 19.45 – 20.45
  • Kosten: €125 p.p. (incl. lesmateriaal)

Ga goed voorbereid op reis en voeg een inschrijving voor een cursus Japans bij NiCHiRAN aan jouw reisplanning toe! Binnen 6 lessen ken jij de basisprincipes van deze prachtige taal! Klinkt goed, toch? Maak gebruik van het inschrijfformulier om je aan te melden. Voor meer informatie kan je altijd even bellen naar 085-8887126 of een berichtje sturen via het formulier onderaan de pagina. Nihon ni ikimasho!

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier