Loading…

Japans Vertaalbureau

Japans vertalen bij vertaalbureau NiCHiRAN

NiCHiRAN is niet alleen dé plek voor Japans taalonderwijs op alle niveaus. Ook wanneer u een vertaling of tolk nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk tevens voor u klaar als deskundig Japans vertaalbureau. Ons motto is niet voor niets: een brug slaan tussen Nederland en Japan! Japans vertalen in Amstelveen is iets wat wij graag voor u uit handen nemen.

Natuurlijk vertaalde teksten

Japans kan best een lastige taal zijn. En zeker aangezien het schrift nogal verschilt van het Westerse, is het zelf vertalen van Japans door middel van Google Translate over het algemeen geen goed idee. Kies in plaats daarvan voor een deskundig vertaalbureau. Bij NiCHiRAN kunt u terecht met diverse teksten: van reclameleuzen tot academische essays. Wij bieden u de volgende vertaaldiensten:

  • Vertalen Japans – Nederlands
  • Vertalen Japans – Engels
  • Vertalen Nederlands – Japans
  • Vertalen Nederlands – Engels
  • Vertalen Engels – Japans
  • Vertalen Engels – Nederlands

De teksten worden na het vertalen gecheckt door native speakers, zodat u altijd verzekerd bent van een foutloze, natuurlijke tekst. Kortom: als het op een Japanse vertaling aankomt, zit u bij ons absoluut goed.

Een Nederlandse/Japanse tolk

Heeft u op locatie een taalexpert nodig? Japans vertalen is niet het enige wat NiCHiRAN voor u kan doen. Wij kunnen ook een tolk voor u regelen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een zakelijke afspraak met Japanners heeft, Japanse klanten over de vloer krijgt of een bijeenkomst met mensen uit Japan heeft. Een native speaker die alles naar het Nederlands vertaalt is mogelijk, maar ook een Nederlander die het gesprek naar het Japans vertaalt.

Zoekt u een vertaalbureau dat Japans natuurgetrouw voor u kan vertalen? Neem dan gerust contact op met Japans Taalonderwijs NiCHiRAN uit Amstelveen via tel. 085-8887126 of het onderstaande formulier. Zelf beter worden in Japans vertalen? Schrijf u gerust in voor een van onze Japanse taalcursussen. Voor iedereen, ongeacht niveau, hebben wij wel een geschikte cursus.

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier