Loading…

Japans Vertaalbureau

Japans vertalen bij vertaalbureau NiCHiRAN

NiCHiRAN is niet alleen dé plek voor Japans taalonderwijs op alle niveaus. Ook wanneer je een vertaling of tolk nodig heeft, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk ook voor je klaar als deskundig Japans vertaalbureau. Ons motto is niet voor niets: een brug slaan tussen Nederland en Japan! Japans vertalen in Amstelveen is iets wat wij graag voor jou uit handen nemen.

Natuurlijk vertaalde teksten

Japans kan best een lastige taal zijn. En zeker aangezien het schrift nogal verschilt van het Westerse, is het zelf vertalen van Japans door middel van Google Translate over het algemeen geen goed idee. Google vertaalt meestal niet op de juiste manier, waardoor de kloof tussen de talen alleen maar groter kan worden. Kies in plaats daarvan voor een vertaalbureau die de juiste kennis en ervaring in huis heeft, om jou te voorzien van een échte vertaling. Bij NiCHiRAN kan je terecht met diverse teksten: van reclameleuzen tot academische essays. Alles is mogelijk! Wij bieden jou de volgende vertaaldiensten:

  • Vertalen Japans – Nederlands
  • Vertalen Japans – Engels
  • Vertalen Nederlands – Japans
  • Vertalen Nederlands – Engels
  • Vertalen Engels – Japans
  • Vertalen Engels – Nederlands

De teksten worden na het vertalen gecheckt door native speakers, zodat je altijd verzekerd bent van een foutloze, natuurlijke tekst. Kortom: als het op een Japanse vertaling aankomt, zit je bij ons absoluut goed.

Een Nederlandse/Japanse tolk

Heb je op locatie een taalexpert nodig? Japans vertalen is niet het enige wat NiCHiRAN voor jou kan doen. Wij kunnen ook een tolk voor je regelen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een zakelijke afspraak met Japanners hebt, Japanse klanten over de vloer krijgt of een bijeenkomst met mensen uit Japan hebt. Een native speaker die alles naar het Nederlands vertaalt is mogelijk, maar ook een Nederlander die het gesprek naar het Japans vertaalt.

Zoek je een vertaalbureau dat Japans voor jou kan vertalen? Je zit op de goede plek bij NiCHiRAN! Neem contact op met Japans Taalonderwijs NiCHiRAN uit Amstelveen via tel. 085-8887126 of het onderstaande formulier. Zelf beter worden in Japans naar Nederlands vertalen? Voel je vrij om je in te schrijven voor een van onze Japanse taalcursussen. Voor iedereen, ongeacht niveau, hebben wij wel een geschikte cursus.

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier