Loading…

JLPT

Taalcursus Japans voor de JLPT

Neem je dit jaar deel aan de Nihongo Nōryoku Shiken, oftewel de Japanese Language Proficiency Test? Bereid je dan goed voor door een taalcursus Japans voor de JLPT in Amstelveen te volgen. Hier bij Japans Taalonderwijs NiCHiRAN krijg jij professionele begeleiding van native speakers en andere experts. Bij onze talenschool gaat leren en plezier altijd hand in hand. Wij zorgen dat jij de Japanse taal leert op een manier die bij jou past. Wil jij je écht goed voorbereiden op de JLPT? Meld je dan aan! Wij leren je alles wat je moet leren om deze de JLPT met vlag en wimpel te slagen.

Een goede voorbereiding met taalcursus Japans

Waar je eerst nog naar Düsseldorf of Londen moest reizen om mee te doen met de JLPT, kan je tegenwoordig ook in Leiden of eventueel in Leuven terecht voor dit examen. Hoe handig is dat? Maar voor deze pittige test is aardig wat studie nodig. Daar komen wij bij kijken. Wij helpen jou bij alle voorbereiding om de JLPT succesvol te maken.

Training voor de JLPT N5 en N4

Hoewel wij in de toekomst onze pijlen ook zullen richten op de JLPT N3, JLPT N2 en zelfs JLPT N1, bieden wij op het moment nog enkel de cursussen JLPT N5 en JLPT N4 aan. Deze zijn geschikt voor beginnende en lichtgevorderde studenten. Kennis van hiragana en katakana is wel een vereiste – het lesmateriaal (wat wij overigens voor jou kunnen regelen) is namelijk volledig in het Japans en tijdens de cursus komt ook aardig wat kanji aan bod.

Wil jij goed voorbereid zijn op de JLPT-test? Meld je dan aan voor de JLPT-cursus of maak gebruik van onderstaand formulier om meer informatie op te vragen. NiCHiRAN is tevens te bereiken via tel. 085-8887126. Wij staan je graag te woord en hopen je snel in onze taalschool te zien!

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier