Loading…

JLPT

Taalcursus Japans voor de JLPT

Neemt u dit jaar deel aan de nihongo nōryoku shiken, oftewel de Japanese Language Proficiency Test? Bereid u dan grondig voor door een cursus voor de JLPT in Amstelveen te volgen. Hier bij Japans Taalonderwijs NiCHiRAN geniet u van professionele begeleiding van native speakers en andere experts. Zo bent u zeker weten klaar voor het examen!

Een goede voorbereiding

Waar u eerst nog naar Düsseldorf of Londen moest reizen om mee te doen met de JLPT, kunt u tegenwoordig ook in Leiden of eventueel in Leuven terecht voor dit examen. Dat maakt het een stuk laagdrempeliger! Maar voor deze pittige test is aardig wat studie nodig. Het zou zonde zijn als u zo’n reis maakt en vervolgens zonder diploma naar buiten loopt. De JLPT-training van NiCHiRAN is erop gericht u klaar te stomen voor het examen.

Bij ons krijgt u altijd begeleiding van native speakers en/of gespecialiseerde Japanologen. Daardoor bent u verzekerd van een natuurlijk, correct taalbegrip. Onze docenten weten bovendien precies wat er aan bod komt tijdens de JLPT-test en spelen hier doelgericht op in. Zo komt u tijdens het examen zelf niet voor verrassingen te staan – u heeft de onderdelen immers al uitvoerig geoefend!

Training voor de JLPT N5 en N4

Hoewel wij in de toekomst onze pijlen ook zullen richten op de JLPT N3, JLPT N2 en zelfs JLPT N1, bieden wij op het moment nog enkel de cursus voor de JLPT N5 en JLPT N4 aan. Deze vormen het ‘beginnersniveau’ van de toch al prestigieuze JLPT, wat ze geschikt voor beginnende en lichtgevorderde sprekers maakt. Kennis van de hiragana en katakana is wel een vereiste – het lesmateriaal (wat wij overigens voor u regelen) is namelijk volledig Japans en tijdens de cursus komt ook aardig wat kanji aan bod. De praktische informatie van de cursus is als volgt:

*Deze cursus wordt in de periode april-juli niet aangeboden*

Meld u direct aan voor de JLPT-cursus of maak gebruik van onderstaand formulier om meer informatie op te vragen. NiCHiRAN is tevens te bereiken via tel. 085-8887126. Wij staan u graag te woord en hopen u snel in onze taalschool te mogen ontvangen!

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier