Loading…

JLPT

Taalcursus Japans voor de JLPT

Neem je dit jaar deel aan de Nihongo Nōryoku Shiken, oftewel de Japanese Language Proficiency Test? Bereid je dan goed voor door een taalcursus Japans voor de JLPT in Amstelveen te volgen. Hier bij Japans Taalonderwijs NiCHiRAN krijg jij professionele begeleiding van native speakers en andere experts. Bij onze talenschool gaat leren en plezier altijd hand in hand. Wij zorgen dat jij de Japanse taal leert op een manier die bij jou past. Wil jij je écht goed voorbereiden op de JLPT? Meld je dan aan! Wij leren je alles wat je moet leren om deze de JLPT met vlag en wimpel te slagen.

Cursus Dag en tijd Periode Boeken Docent Lesgeld Beschrijving


Japans voor JLPT N5

Online

Woensdag

18.30

20.00

10 april

10 juli

12 lessen


Try! N5

€25,50

Kanji master
N5

€30

Katja Hoogers

€265,00
p.p.

Tijdens deze cursus gaan we ons richten op het internationaal erkende examen JLPT (Japanese Language Proficiency Test).

Deze test bestaat uit 5 niveaus en in deze cursus gaan wij aan de slag met N5. Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich willen gaan richten op N5 examen in juli 2024. Het lesmateriaal is volledig in Japans schrift. Tijdens de cursus werken we ook aan de kanji die voor dit niveau vereist zijn. De test kan in Nederland 1 x per jaar aan de universiteit van Leiden worden afgelegd. Het examengeld zit niet in de cursusprijs verwerkt.

Een goede voorbereiding met taalcursus Japans

Waar je eerst nog naar Düsseldorf of Londen moest reizen om mee te doen met de JLPT, kan je tegenwoordig ook in Leiden of eventueel in Leuven terecht voor dit examen. Hoe handig is dat? Maar voor deze pittige test is aardig wat studie nodig. Daar komen wij bij kijken. Wij helpen jou bij alle voorbereiding om de JLPT succesvol te maken.

Training voor de JLPT N5 en N4

Hoewel wij in de toekomst onze pijlen ook zullen richten op de JLPT N4, JLPT N3, JLPT N2 en zelfs JLPT N1, bieden wij op het moment nog enkel de cursus JLPT N5 aan. Deze zijn geschikt voor beginnende en lichtgevorderde studenten. Kennis van hiragana en katakana is wel een vereiste – het lesmateriaal (wat wij overigens voor jou kunnen regelen) is namelijk volledig in het Japans en tijdens de cursus komt ook aardig wat kanji aan bod.

Wil jij goed voorbereid zijn op de JLPT-test? Meld je dan aan voor de JLPT-cursus of maak gebruik van onderstaand formulier om meer informatie op te vragen. NiCHiRAN is tevens te bereiken via tel. 085-8887126. Wij staan je graag te woord en hopen je snel in onze taalschool te zien!

Reviews

Naomi
De lessen zijn ontzettend leuk en ik heb ontzettend veel geleerd van dhr. Narita. In de lessen zat veel afwisseling, dit maakte elke les anders en interessant. Bedankt!!
Jonathan
Heel veel genoten van de lessen met Linda en mede-studenten om mijn eerste stappen te zetten in de Japanse taal.

Zeker een aanrader als je Japan wil bezoeken op reis, of veel films/anime & series kijkt en iets beter wil kunnen begrijpen.

Ook af en toe meer uitleg over de cultuur en het land.
Tot de volgende cursus! ^^

tamami tanaka
very interesting class i recomend it.

Plaats een review

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier