Loading…

Engels voor Japanners

Engels leren voor Japanners

Heeft uw bedrijf regelmatig te maken met communicatie in het Engels? En heeft u Japans personeel in dienst dat de taal nog niet volledig beheerst? Geef hen dan op voor een cursus Engels leren in Amstelveen bij Japans Taalonderwijs NiCHiRAN. De docenten die de Engelse cursus geven spreken de Japanse taal en maken het voor uw personeel leuk én makkelijk om de taal te leren.

Zakelijk Engels leren

Hoewel dit in recente jaren en voornamelijk in stedelijke gebieden een steeds minder groot probleem is, kan de Engelse taal leren voor Japanners nog wel eens lastig zijn. Het is immers een heel andere taal en cultuur dan zij in eigen land gewend zijn – een omschakeling die men niet zomaar even maakt. Toch is het belangrijk dat al uw personeel goed kan communiceren met collega’s, leidinggevenden, klanten en zakenpartners. Goede communicatie zorgt voor goede relaties en een fijne samenwerking, en dat is tenslotte een onmisbaar onderdeel van elk bedrijf.

Hier bij NiCHiRAN streven wij ernaar de overgang naar een Westerse bedrijfscultuur en de bijbehorende taal een stuk makkelijker en prettiger te maken voor uw Japanse personeel. De cursus zakelijk Engels wordt gegeven door docenten die de Japanse taal beheersen: enkele van hen zijn zelfs native speakers en begrijpen dus goed wat de cursisten nodig hebben. Binnen de kortste keren kunnen al uw medewerkers op de werkvloer meekomen.

In-company Engelse taalcursus

Hoewel een taalcursus Engels bij ons in Amstelveen zeker mogelijk is, snappen wij dat het wellicht niet rendabel voor u en/of uw personeel is om heen en weer te reizen. Daarom bieden wij de cursus Engels leren ook in-company aan. Gewoon bij u op locatie! Daarnaast is de cursus zowel privé als in groepsverband te volgen. Of u nu dus veel Japans personeel of slechts een enkele Japanse medewerker in dienst heeft, en of u nu in de buurt gevestigd bent of net iets verder – wij hebben de oplossing voor u.

Uw Japanse werknemers Engels leren? Informeer gerust naar de mogelijkheden van NiCHiRAN door te bellen naar 085-8887126 of door een bericht te sturen via onderstaand formulier. Wij vertellen u graag meer en hopen u en uw personeel spoedig van dienst te mogen zijn.

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier