Loading…

Engels voor Japanners

Engels leren voor Japanners

Is de voertaal binnen jullie bedrijf Engels? Maar wil het met het Engels van de Japanners nog niet zo vlotten? Dat is begrijpelijk; de structuur van het Japans en het Engels zijn wezenlijk anders. Het Japans is een SOV-taal en het Engels is, evenals het Nederlands overigens, een SVO-taal. Een groot verschil als je de taal gaat leren. Verder kent het Japans bijv. geen lidwoorden of meervoud. Onze docenten, die allen de Japanse taal ook beheersen zijn daarvan goed op de hoogte en kunnen jouw personeel dus goed helpen. Geef hen op voor een cursus Engelse conversatie bij Japans Taalonderwijs NiCHiRAN. Wij maken het leren van het Engels leuk en laagdrempelig. Wij slaan de brug tussen de verschillende talen en culturen!

In-company Engelse taalcursus

Hoewel een taalcursus Engels bij ons op onze mooie locatie in Amstelveen zeker mogelijk is, snappen wij dat het misschien niet mogelijk is voor jou en/of jouw personeel om heen en weer te reizen. Heen en weer reizen kost niet alleen tijd, maar ook geld. Daarom bieden wij de cursus Engels leren ook in-company aan. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Hierdoor kunnen medewerkers in een vertrouwde omgeving de taal leren op hun eigen tempo. Dit zal het leren van de Japanse taal alleen maar vergemakkelijken!

Daarnaast is de cursus zowel privé als in groepsverband te volgen. Misschien heeft de ene medewerker behoefte aan één op één begeleiding, of willen andere medewerkers juist in een groep de Japanse taal leren. Het is allemaal mogelijk bij NiCHiRAN!

Vragen over de onze cursus Engels leren voor Japanners? Informeer gerust naar de mogelijkheden van NiCHiRAN door te bellen naar 085-8887126 of door een bericht te sturen via onderstaand formulier. Wij vertellen je graag meer en hopen jou en je personeel snel van dienst te mogen zijn.

Reviews

Naomi
De lessen zijn ontzettend leuk en ik heb ontzettend veel geleerd van dhr. Narita. In de lessen zat veel afwisseling, dit maakte elke les anders en interessant. Bedankt!!
Jonathan
Heel veel genoten van de lessen met Linda en mede-studenten om mijn eerste stappen te zetten in de Japanse taal.

Zeker een aanrader als je Japan wil bezoeken op reis, of veel films/anime & series kijkt en iets beter wil kunnen begrijpen.

Ook af en toe meer uitleg over de cultuur en het land.
Tot de volgende cursus! ^^

tamami tanaka
very interesting class i recomend it.

Plaats een review

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier