Loading…

Nederlands voor Japanners

Nederlandse taalcursus voor Japanners

Om te wonen en werken in Nederland is het wel zo fijn om de taal te beheersen. Al helemaal op de werkvloer is communicatie van groot belang. Heb jij Japans personeel in dienst en wil je zeker weten dat zij snel goed Nederlands leren spreken en begrijpen? Geef hen dan op voor een Nederlandse taalcursus in Amstelveen bij NiCHiRAN. Snel, makkelijk, en door docenten die de Japanse taal machtig zijn. Klinkt niet verkeerd, toch?

De Nederlandse taal leren is nog best een uitdaging voor Japanners. Bovendien is er ook een flink onderscheid in (bedrijfs)cultuur. Tijdens de taalcursus zullen we dus ook aandacht besteden aan de culturele verschillen. Op deze manier proberen we een brug te slaan tussen de twee landen en uw medewerkers!
Klik hier voor reviews

De barrière overbruggen

De missie van NiCHiRAN is een brug slaan tussen Japan en Nederland. Dat houdt in dat wij niet alleen cursussen Japans voor Nederlanders aanbieden, maar ook een Nederlandse taalcursus voor Japanners. Al onze docenten beheersen de Japanse taal. Dat maakt onze cursus een eenvoudige, snelle en bovenal laagdrempelige toegangspoort tot vloeiende beheersing van de Nederlandse taal voor Japanners. Na afloop van onze Nederlandse cursus voor Japanners kunnen al jouw medewerkers optimaal met elkaar communiceren. Dit zorgt niet alleen voor een betere werksfeer, het is ook zeker terug te zien in de prestaties.

Wij kunnen de Nederlandse cursus voor Japanners zowel bij ons op locatie in Amstelveen als in-company geven. Groepslessen en privélessen zijn tevens beide mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf door contact met ons op te nemen. Je kan NiCHiRAN bereiken via tel. 085-8887126 of het contactformulier onderaan de pagina. Jouw personeel aanmelden voor een taalcursus? Inschrijven kan direct via het inschrijfformulier. Wacht niet langer en meld jouw medewerkers aan bij NiCHiRAN.

Reviews

Naomi
De lessen zijn ontzettend leuk en ik heb ontzettend veel geleerd van dhr. Narita. In de lessen zat veel afwisseling, dit maakte elke les anders en interessant. Bedankt!!
Jonathan
Heel veel genoten van de lessen met Linda en mede-studenten om mijn eerste stappen te zetten in de Japanse taal.

Zeker een aanrader als je Japan wil bezoeken op reis, of veel films/anime & series kijkt en iets beter wil kunnen begrijpen.

Ook af en toe meer uitleg over de cultuur en het land.
Tot de volgende cursus! ^^

tamami tanaka
very interesting class i recomend it.

Plaats een review

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier