Loading…

Nederlands voor Japanners

Nederlandse taalcursus voor Japanners

Om te wonen en werken in Nederland is het prettig, zo niet noodzakelijk, om de taal te beheersen. Al helemaal op de werkvloer is communicatie essentieel. Heeft u Japans personeel in dienst en wilt u zeker weten dat zij goed Nederlands leren spreken en begrijpen? Geef hen dan op voor een Nederlandse taalcursus in Amstelveen bij NiCHiRAN. Snel, makkelijk, en door Japanstalige docenten.

Communicatie op de werkvloer

Goede, duidelijke communicatie in het bedrijfsleven is onmisbaar voor een prettige samenwerking. Dat geldt zowel voor communicatie tussen medewerkers en klanten als voor communicatie tussen collega’s onderling. Daarom is het zo belangrijk dat iedereen taaltechnisch op één lijn zit. En dat kan best lastig zijn wanneer u te maken heeft met medewerkers van allerlei achtergronden – die een geheel eigen taal hebben.

De Nederlandse taal leren is nog best een klus, zeker wanneer dit erg verschilt van de moedertaal. Het contrast tussen Nederlands en Japans is hier een goed voorbeeld van. Om nog maar niet te spreken over de verschillen tussen zakelijk Japans en zakelijk Nederlands. Naast in de taal bestaat er namelijk ook een flink onderscheid in (bedrijfs)cultuur. Extra belangrijk dus om uw personeel de juiste taalcursus Nederlands te bieden.

De barrière overbruggen

De missie van NiCHiRAN is een brug slaan tussen Japan en Nederland. Dat houdt in dat wij niet alleen cursussen Japans voor Nederlanders aanbieden, maar ook een Nederlandse taalcursus voor Japanners. Al onze docenten beheersen de Japanse taal – sommige zijn zelfs native speakers. Dat maakt onze cursus een eenvoudige, snelle en bovenal laagdrempelige toegangspoort tot vloeiende beheersing van de Nederlandse taal voor Japanners.

Wij kunnen de cursus zowel bij ons op locatie in Amstelveen als in-company geven. Groepslessen en privélessen zijn tevens beide mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf door contact met ons op te nemen. U bereikt NiCHiRAN via tel. 085-8887126 of het contactformulier onderaan de pagina. Inschrijven kan eveneens direct via het inschrijfformulier.

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier