Loading…

Japans voor beginners

Cursussen Japans voor beginners

Als je besluit om Japans te gaan leren, gaan veel mensen eerst even op het internet rondkijken. Daar vind je inderdaad veel websites, vlogs en apps om je op weg te helpen. Maar vaak kloppen ze daarna dan toch bij een talenschool aan. Er zit vaak weinig structuur in het geleerde en ze twijfelen: spreek ik dit wel goed uit? Kan ik dit zo zeggen? Dat begrijpen wij, want Japans is een totaal andere taal dan je waarschijnlijk gewend bent. Daarom helpen wij van Japans Taalonderwijs NiCHiRAN je graag verder met één van onze cursussen. Als je twijfelt welke cursus bij je niveau past dan kun je ons altijd even bellen voor advies of het contactformulier versturen.
Klik hier voor reviews

Compleet begrip vanaf het begin

Tijdens de beginnerscursus Japans gebruiken we het cursusboek Marugoto A1; we werken hier nu sinds een aantal jaar mee en het is een leuke lesmethode met veel online materiaal, zoals luister-oefeningen en video’s. e.d. Tijdens de cursus krijg je ook het hiragana, katakana en kanjischrift uitgelegd en aangeleerd. Elke cursus wordt afgesloten met een toets en certificaat.
Er is ook veel aandacht voor Japanse culturele dingen, zoals een matsuri of wat is Bunka no hi?
En hoe vieren Japanners eigenlijk Kerstmis?
En natuurlijk komt ook de Japanse keuken regelmatig aan bod tijdens onze spreekoefeningen!
Kortom, een complete, uitdagende cursus om je op het Japans te storten!

Tip: alleen Japans leren om op vakantie of een zakenreis naar Japan uit de voeten te kunnen? Neem dan eens een kijkje bij de cursus Japans op reis. Hiermee ben je een stuk minder tijd én kosten kwijt, maar krijg je wel de basis mee. Handig!

Cursus Dag en tijd Periode Boeken Docent Lesgeld Beschrijving


Japans voor beginners 1

Fysiek
Lessons will be in English

Donderdag

20:10

21:40

11 april

11 juli

12 lessen
geen les op 2 en 9 mei


Marugoto A1
Set van 2 boeken
(Rikai en Katsudou)

€52

Yu Nagai

€265,00
p.p.

In deze cursus beginnen we vanaf de basis met de Japanse taal en focussen we op de hiragana tekens, de eerste woordenschat en hoe je jezelf moet introduceren.


Japans voor beginners 2

Fysiek

Dinsdag

19:45

21:15

09 april

09 juli

12 lessen
geen les op 30 april en 7 mei


Marugoto A1
Set van 2 boeken
(Rikai en Katsudou)

€52

Kayoko Kameda

€265,00
p.p.

In deze cursus gaan we verder vanaf hoofdstuk 5 en de katakana tekens.


Japans voor beginners 3

Fysiek

Dinsdag

20.05

21.35

09 april

09 juli

12 lessen
geen les op 30 april en 7 mei


Marugoto A1
Set van 2 boeken
(Rikai en Katsudou)

€52

Jessica Koning

€265,00
p.p.

Tijdens deze cursus gaan we verder met hoofdstuk 9 en leren we o.a. over onze dagelijkse routine en onze hobbies, klok kijken en over onze woonplek. Ook leggen we meer focus op de laatste schrijfwijze: kanji.


Japans voor beginners 4

Fysiek

Maandag

20.05

21.35

08 april

08 juli

12 lessen
geen les op 29 april en 20 mei


Marugoto A1
set van 2 boeken
(Rikai en Katsudou)

€52

Jessica Koning

€265,00
p.p.

Tijdens deze cursus gaan we verder met hoofdstuk 13 en leren we o.a. meer over vervoer, de weg vragen en winkelen. Ook gaan we verder met de kanji.

Onze Japanse taalcursussen

Onze cursussen worden altijd gegeven door native speakers en Japanologen. Zo weet je zeker dat je de taal écht goed leert en de juiste begeleiding krijgt. We maken o.a. gebruik van het lesboek ‘Marugoto A1 Rikai’ en van audiobestanden. Natuurlijk gaan we ook zelf aan de slag met oefeningen, gesprekjes en testen. Wat de inhoud van elke cursus precies is, leggen we uit in ons cursusoverzicht.

De eerstvolgende cursus Japans voor beginners gaat in september van start. Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan snel in via het formulier om aan te sluiten. Vol = Vol! Voor meer informatie kan je uiteraard altijd even bellen naar 085-8887126 of een bericht sturen. Wij heten je van harte welkom bij NiCHiRAN in Amstelveen.

Reviews

Naomi
De lessen zijn ontzettend leuk en ik heb ontzettend veel geleerd van dhr. Narita. In de lessen zat veel afwisseling, dit maakte elke les anders en interessant. Bedankt!!
Jonathan

Heel veel genoten van de lessen met Linda en mede-studenten om mijn eerste stappen te zetten in de Japanse taal.

Zeker een aanrader als je Japan wil bezoeken op reis, of veel films/anime & series kijkt en iets beter wil kunnen begrijpen.

Ook af en toe meer uitleg over de cultuur en het land.
Tot de volgende cursus! ^^

tamami tanaka
very interesting class i recomend it.

Plaats een review

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier