Loading…

Japans voor beginners

Cursussen Japans voor beginners

Altijd al Japans willen leren? Maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen of hoe u het aan moet pakken? Begrijpelijk, want Japans is een totaal andere taal dan u waarschijnlijk gewend bent. Daarom maken wij van Japans Taalonderwijs NiCHiRAN het makkelijk en leuk met onze cursussen Japans voor beginners in Amstelveen. Of u nu geïnteresseerd bent in de cultuur, verzot bent op manga of gewoon een uitdagende en mooie nieuwe taal wilt leren: bij NiCHiRAN zit u goed.

Compleet begrip vanaf het begin

Een nieuwe taal onder de knie krijgen kan al knap lastig zijn. Als het om Japans gaat, is het vaak helemaal andere koek. Het gaat tenslotte niet om de taal spreken, maar ook om een heel ander schrift en een andere cultuur. Japans leren voor beginners is dus veel meer dan enkel vocabulaire en grammatica.

Tijdens onze beginnerscursussen behandelen we daarom alle aspecten: schrift, uitspraak, praktische toepassingen, gewoontes, de keuken en ga zo maar door. Na een cursus kunt u bijvoorbeeld uzelf voorstellen, tellen, eten en drinken benoemen, handige vragen stellen en een simpel gesprek voeren. We hebben maar liefst 6 cursussen Japans voor beginners en ook nog gevorderde vervolgcursussen, dus u kunt net zolang doorgaan tot u de taal spreekt zoals u wilt!

Tip: alleen Japans leren om op vakantie of een zakenreis naar Japan uit de voeten te kunnen? Neem dan eens een kijkje bij de cursus Japans op reis. Hiermee bent u minder tijd en kosten kwijt, maar krijgt u wel de basis mee. Handig!

Onze Japanse taalcursussen

Onze cursussen worden altijd gegeven door native speakers en Japanologen. Zo weet u zeker dat u de taal écht goed leert en de juiste begeleiding krijgt. We maken gebruik van het lesboek ‘Marugoto A1 Rikai’ en van audiobestanden. Natuurlijk gaan we ook zelf aan de slag met oefeningen, gesprekken en testen. Wat de inhoud van elke cursus precies is, vindt u in ons volledige cursusoverzicht.

De eerstvolgende cursus Japans voor beginners gaat op maandag 8 april van start. Schrijf u snel in via het formulier om aan te sluiten! Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd even bellen naar 085-8887126 of een bericht sturen. Wij verwelkomen u graag bij NiCHiRAN in Amstelveen.

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier