Loading…

Japans voor Gevorderden

Taalcursus Japans voor gevorderden

Is uw interesse in de Japanse taal niet minder geworden na een cursus voor beginners? Heeft u al enige kennis van de Japanse taal, maar wilt u een nog hoger niveau bereiken? Leer vloeiend Japans spreken met de cursus Japans voor gevorderden in Amstelveen bij NiCHiRAN. Onder professionele, intensieve begeleiding leert u nog veel meer over de taal en het schrift.

Vloeiend Japans leren spreken en lezen

De cursus Japans voor gevorderden is speciaal voor degenen die de basisvaardigheden wat betreft taal en grammatica al onder de knie hebben, bijvoorbeeld dankzij een cursus voor beginners. Tijdens de gevorderde cursus borduren we voort op deze kennis. Er komt hierbij meer dan alleen vocabulaire en grammatica kijken: zo is er ook extra aandacht voor het schrift. Japans lezen en schrijven is immers weer heel iets anders dan luisteren en spreken! Onze cursussen voor gevorderden en vergevorderden omvatten alle aspecten van de Japanse taal, zodat u echt alle taalvaardigheden op kunt doen.

Er zijn bovendien veel mogelijkheden bij de cursussen van NiCHiRAN. Wij bieden de cursus bijvoorbeeld standaard in groepsverband aan bij ons in Amstelveen, maar desgewenst kunt u een privécursus, in-company cursus of online cursus volgen. Bekijk hier het volledige cursusoverzicht Weet u niet helemaal zeker welke cursus het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op en wij geven u graag advies!

Begeleiding van Japanners en Japanologen

Bij NiCHiRAN krijgt u altijd les onder professionele begeleiding. Iedereen in ons team spreekt vloeiend Japans en enkele van de docenten zijn zelfs native speakers. Zo weet u zeker dat u écht goed Japans leert spreken. U geniet van persoonlijke en intensieve begeleiding. Uw taalniveau heeft straks ongetwijfeld nieuwe hoogtes bereikt. En dat met een gezonde dosis plezier natuurlijk!

Meer weten over onze cursussen? Bel naar 085-8887126 of laat een berichtje achter via het contactformulier onderaan de pagina. Voor inschrijvingen kunt u terecht bij het inschrijfformulier. Wij hopen dat u snel aanschuift bij onze cursus Japans voor gevorderden!

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier