Loading…

Japans voor Gevorderden

Taalcursus Japans voor gevorderden

Heb je de basis van het Japans onder de knie en wil je een stapje verder gaan? Of heb je al enige kennis van de Japanse taal, maar wil je een nóg hoger niveau bereiken? NiCHiRAN is één van de weinige talenscholen in Nederland die cursussen op een hoog niveau aanbiedt. Deze cursussen worden allemaal gegeven door native speakers en Japanologen. Onder professionele, intensieve begeleiding leer je je steeds beter uitdrukken in het Japans. Denk je nu ‘ja, dit wil ik’? Meld je dan snel aan, want vol = vol!

Klik hier voor reviews

Cursus Dag en tijd Periode Boeken Docent Lesgeld Beschrijving


Japans voor gevorderden 15

Fysiek
Lessons will be in English

Donderdag

18.45

20.00

11 april

11 juli

12 lessen
geen les op 2 en 9 mei


Marugoto A2 book 2
Set van 2 boeken
(Rikai en Katsudou)

€52

Yu Nagai

€265,00
p.p.

Tijdens deze cursus gaan we verder vanaf hoofdstuk 10 met het thema feestdagen en online winkelen met daarin de potential form. Het leertempo ligt in deze groep vrij hoog.

Onze vergevorderden cursussen zijn voor de echte die-hards!
Japans is voor jou niet alleen een taal maar je passie.
Je verdiept je graag in de verschillende zegswijzen en gaat nu ook keigo (beleefd, zakelijk Japans) leren.
Je spreekt al redelijk vloeiend en je kunt je goed redden in Japan. Bovendien kun je al veel kanji lezen.
Je niveau is te vergelijken met JLPT N3-N2.
Cursus Dag en tijd Periode Boeken Docent Lesgeld Beschrijving


Japans voor vergevorderden 29

Fysiek

Woensdag

20.05

21.35

10 april

10 juli

12 lessen
geen les op 1 en 8 mei


Japanese for busy people 3

€28

Machiko Koseki

€265,00
p.p.

Deze cursus is bedoeld voor mensen met al een goede kennis van het Japans. In deze cursus werken we verder met hoofdstuk 14 van het boek Japanese for busy people 3. De focus ligt op het toepassen van het Japans in conversaties, het opbouwen van de kanji-kennis en het toepassen van het Japans in conversaties.

Naast Japans voor gevorderden zijn er nog veel meer veel mogelijkheden bij de cursussen van NiCHiRAN. Leer je bijvoorbeeld liever in een groep, of wil jij persoonlijke begeleiding? Wij bieden de cursus bijvoorbeeld standaard in groepsverband aan bij ons in Amstelveen, maar je kan ook een privécursus, in-company cursus of online cursus volgen. Is de voertaal in jouw bedrijf Japans, maar merk je dat niet iedereen met deze taal uit de voeten kan? Meld jouw medewerkers dan aan voor de in-company cursus. Of kies je liever voor de online cursus? Online Japans leren was nog nooit zo makkelijk! Log in bij Skype of Zoom en de les kan beginnen. Vanuit je luie stoel leer jij alle kneepjes van de Japanse taal. Klinkt dat goed in de oren? Meld je dan aan! Bekijk hier het volledige cursusoverzicht. Weet je niet helemaal zeker welke cursus het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op, wij geven je graag advies!

Meer weten over onze cursussen? Bel naar 085-8887126 of laat een berichtje achter via het contactformulier onderaan de pagina. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden! Voor inschrijvingen kan je terecht bij het inschrijfformulier. Wij hopen dat je snel aanschuift bij één van onze cursussen Japans voor gevorderden!

Reviews

Naomi
De lessen zijn ontzettend leuk en ik heb ontzettend veel geleerd van dhr. Narita. In de lessen zat veel afwisseling, dit maakte elke les anders en interessant. Bedankt!!
Jonathan
Heel veel genoten van de lessen met Linda en mede-studenten om mijn eerste stappen te zetten in de Japanse taal.

Zeker een aanrader als je Japan wil bezoeken op reis, of veel films/anime & series kijkt en iets beter wil kunnen begrijpen.

Ook af en toe meer uitleg over de cultuur en het land.
Tot de volgende cursus! ^^

tamami tanaka
very interesting class i recomend it.

Plaats een review

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier