Loading…

Op Reis

Volg een cursus Japans op reis!

Vakantie naar Japan geboekt, maar spreekt u nog geen woord van de taal? Wist u dat het in Japan vaak lastig is om in het Engels te communiceren? Zorg daarom dat u toch voldoende kunt communiceren met de cursus Japans op reis in Amstelveen van NiCHiRAN! Wij brengen u de basis van de Japanse taal én cultuur bij, zodat u met een gerust hart aan uw reis kunt beginnen.

Introductie tot de Japanse taal

Japans is best een lastige taal om onder de knie te krijgen. Maar met Engels komt u over het algemeen niet zo ver in Japan. Hoe zorgt u dan toch dat u van uw vakantie of zakenreis in Japan kunt genieten, zonder eindeloos veel tijd en kosten te steken in een lange cursus of zelfs opleiding? Dat kan met de cursus Japans op reis van NiCHiRAN. Op onze taalschool in Amstelveen helpen wij u snel Japans te leren op een elementair niveau. Door de basis onder de knie te krijgen, bent u zo meteen toch wegwijs op reis.

Hoewel de cursus de taalbarrière niet volledig zal doorbreken, slaat het zeker wel een brug. We behandelen tijdens de taalcursus verschillende veelvoorkomende thema’s, zoals eten en drinken, het openbaar vervoer, tellen in het Japans et cetera. U leert simpelweg wat eenvoudige Japanse woorden en zinnen. De weg vragen, iets bestellen of een treinkaartje kopen is straks geen probleem voor u.

Een stukje Japanse cultuur

Veel reizigers spreken van een cultuurshock na hun bezoekje aan Japan. Dat kunnen wij ons goed voorstellen – het gaat tenslotte wel over de andere kant van de wereld. Vandaar dat wij de cultuur van het land en de gewoonten van de mensen die er dagelijks leven ook behandelen in de cursus Japans op reis. En natuurlijk mogen wat nuttige, mooie reistips niet ontbreken. Zo weet u zeker dat u helemaal goed voorbereid bent.

  • Duur: 6 lessen van 1 uur
  • Data: 30 april tot 18 juni 2021
  • Tijdstip: maandag van 19.45 – 20:45
  • Kosten: €95 p.p. (incl. lesmateriaal)

Voeg een inschrijving voor een cursus bij NiCHiRAN aan uw reisplanning toe en maak gebruik van het inschrijfformulier om u aan te melden. Voor meer informatie kunt u altijd even bellen naar 085-8887126 of een berichtje sturen via het formulier onderaan de pagina. Wij helpen u graag verder.

Japans Taalonderwijs NiCHiRAN

Taalcursussen op ieder niveau met begeleiding van native speakers

Contactformulier